Agenda

sep
26
do
2019
Een APK voor je relatie Wordt het niet eens tijd dat jouw hart weer een sprongetje maakt als jij je lief ziet? @ Ghoyhuis
sep 26 @ 7:30 pm – 10:00 pm
Een APK voor je relatie  Wordt het niet eens tijd dat jouw hart weer een sprongetje maakt als jij je lief ziet? @ Ghoyhuis

Liefde kan knap ingewikkeld zijn

Liefde is een werkwoord. Zeker als je langer bij elkaar bent, komen verschillen in de wijze waarop je liefde ervaart naar boven. Beiden heb je andere verwachtingen van jezelf en van elkaar. Misschien ziet je partner de relatie als stabiel en vertrouwt, terwijl de sleur maakt dat jij de liefde tussen jullie als leeg en voorspelbaar ervaart. Of andersom! Net als een auto heeft je relatie een Apk-keuring nodig, waarbij je met elkaar investeert in de onderdelen die je relatie weer goed kunnen maken.

Investeer in de belangrijkste relatie die je hebt

We vinden het heel normaal dat er allerlei trainingen zijn waarin teams leren samenwerken. Voor persoonlijke ontwikkeling mag je ook op training. Waarom zouden we dan niet investeren in een training voor je liefdesrelatie? De relatie die je hebt met je partner is de belangrijkste – en misschien ook wel de moeilijkste – relatie die je in je leven hebt.

Aandacht geven hoeft niet ingewikkeld te zijn

Investeer je niet in elkaar, dan kan ik je garanderen dat de kans groot is dat je uit elkaar groeit en daarna uit elkaar gaat. Waarna hetzelfde zich herhaalt, maar dan met een andere partner. Als je niet beseft dat investeren in elkaar belangrijk – en leuk – is om je relatie levend te houden, dan blijf je in dat patroon hangen. En die aandacht voor elkaar hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

De kunst is de vonk blijvend te laten sprankelen

Als je relatie goed is, loopt het op alle gebieden in je leven makkelijker en zijn je kinderen ook gelukkiger. Een goede relatie draagt bij aan je levensgeluk. Je kunt elkaar versterken en stimuleren het beste uit jezelf te halen. Een partner met wie je plezier hebt, op wie je kunt steunen, tegen wie je oprecht kunt zijn en bij wie je jezelf mag zijn. De kunst is de vonk tussen jullie blijvend te laten sprankelen.

  • Wil jij dat jullie beiden tot bloei komen in je relatie?
  • Wil je samen én alleen sterk staan?
  • Wil jij de liefde die er tussen jullie bestaat weer vieren?
  • Wil jij dat jouw hart – elke dag opnieuw – dat sprongetje maakt als je je lief ziet?

In 6 avonden gaan jullie elkaar weer herontdekken

Meld je dan nu samen aan voor de cursus Vier de Liefde! Een APK voor je relatie!