Facebooklinkedinrss

Eerste masterclass met de combinatie growth hacking & free publicity

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pr-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass. Onder de titel ‘Boost jouw sales met growth hacking en pr’ bespreken zij in een ochtend alle belangrijke kansen van growth hacking en free publicity. De doelgroep: ondernemers of mensen in bedrijven die willen groeien en growth hacking en/of pr nog niet maximaal inzetten om dit te kunnen. Jennifer Delano: ”De keuze voor Sharon van Sprang was snel gemaakt. We helpen dezelfde doelgroep van (potentiële) marktleiders en ze is hiervoor de beste growth hacker van Nederland.” Eerder werkte Sharon van Sprang voor bedrijven als ABN*AMRO, Teamleader en andere. Ook is ze mentor bij Startupbootcamp.

Succesvol free publicity aantrekken
Spreekster en strategisch publicrelationsspecialist Jennifer Delano neemt de deelnemers van deze masterclass over free publicity mee in de belangrijkste lessen uit haar 15 jaar werk in de pr-business. Ze vertelt hierover: “Het succesvol aantrekken van media-aandacht kan in de basis elke ondernemer. Ontdekken hoe de concurrent dit succesvol doet, is een hele simpele manier om pr-lessen te leren en zelf free publicity te genereren.” Growth hacker Sharon van Sprang neemt de ambitieuze ondernemers mee in de belangrijkste 10 growth hacking tricks. Ze zal zich richten op het genereren van meer B2B-leads voor de deelnemers. De masterclass wordt afgesloten met een uitgebreide Q&A en een lunch.

Growth hacking en pr
Masterclass in de ochtend van 27 augustus 2020, onder leiding van Sharon van der Sprang en Jennifer Delano. Zij leren ondernemers hoe zij growth hacking en pr kunnen inzetten om hun sales te boosten. Meer informatie: https://jenniferdelano.nl/boost-jouw-sales-met-growthhacking-en-pr/.

Share.

About Author

Jennifer Delano

Jennifer Delano is een bevlogen vooruitschopper en absoluut de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Motor achter het bureau. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Jennifer organiseert zichtbaarheid door (social)media-aandacht. Creëert nieuws en bedenkt pr- en guerrillamarketing-acties. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om in te zetten.

Comments are closed.