Visie

De visie achter WeesMeer

Wanneer ben jij als ondernemer succesvol? Als we die vraag aan ondernemers stellen, krijgen we vaak een antwoord zoals:

  • Als ik € … winst maak
  • Als ik een x aantal vestigingen heb
  • Als ik marktleider ben in …
  • Als ik financieel vrij ben

Op zich is er niks mis met dit soort doelen. Het is alleen opvallend dat ze allemaal gefocust zijn op het zakelijke aspect van succes. Door je focus op dat aspect te leggen, loop je als ondernemer het risico dat je privéleven en je ontwikkeling op persoonlijk vlak onvoldoende aandacht krijgen. De gevolgen daarvan zijn onder andere dat je:

  • Stress ervaart
  • Weinig energie hebt
  • Nauwelijks tijd met je partner en/of kinderen doorbrengt
  • Nog maar weinig leuke dingen doet

Is dat succes? Onze visie is dat succesvol ondernemen samenhangt met een goede balans tussen zakelijke én persoonlijke groei. De aandacht voor het persoonlijke aspect draagt immers bij aan het behalen van zakelijk succes. Ga maar na bij jezelf: hoe goed kun je zakelijk presteren als het je ontbreekt aan energie, je veel stress ervaart en je privéleven niet naar je zin is?

Natuurlijk kun je jezelf uitrekken en alsnog goede resultaten behalen, alleen wordt de kans op duurzaam succes daardoor bijzonder klein. Maar waar haal je de kennis en inspiratie vandaan om zowel op zakelijk als persoonlijk vlak succesvol te worden?

WeesMeer: voor zakelijke en persoonlijke groei

Op de meeste blogs voor ondernemers gaat het met name over het behalen van zakelijk succes en wordt er aan het persoonlijke vlak nauwelijks aandacht besteed. Toen we dat opmerkten is het idee voor WeesMeer ontstaan: een blog met tips en inspiratie voor ondernemers die op zakelijk én persoonlijk vlak succesvol willen zijn.

Daarbij willen we de best mogelijke content met ondernemers delen. Dat is ook de reden dat je op ons platform veel blogartikelen van experts kunt lezen. Zo krijg je over ieder aspect van ondernemen de beste content.

Help mee om WeesMeer verder uit te bouwen

Deel je onze visie en wil je een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van WeesMeer? Stuur een mail naar info@weesmeer.nl en laten we de mogelijkheden bespreken.