Facebooklinkedinrss

Marketeer Herman Poort zorgt voor een echte connectie met een merk d.m.v. beleving

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Profielfoto Herman Poort van Goldenwalkman

 

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Herman Poort // wonend in Alphen aan den Rijn // Kantoor in Leiden

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Kitesurfen, Street Art, Ondernemen, Gezin

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Elephant Parade, Wiseguy Suspenders en Quito marketing & communicatie

Hoe heet jouw bedrijf én wat doet jouw bedrijf?

Golden Walkman Marketing & Communicatie, met als ijkpunt onze kernwaarden (WAMBI) bezorgen wij onze klanten marketingstrategieën met de focus op beleving. Ik denk dat een beleving/ervaring zorgt voor een meer blijvende connectie met een boodschap of merk.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Golden Walkman is onlangs ontstaan uit de samenvoeging van 2 andere bedrijven met ieder ruim 15 jaar ervaring.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Ik ben ondernemer geworden omdat dit het beste aansluit bij mijn karakter en mijn vaardigheden. De marketing is mijn branche omdat het ik hier mijn creativiteit en mensenkennis het beste tot zijn recht kan laten komen. Daarnaast vind ik het heel leuk om constant in andere sectoren te kunnen werken, van barbershops tot financials.

Wie zijn jouw klanten?

MKB bedrijven

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Vanwege mijn kijk op de verschillende marketing uitdagingen waar bedrijven voor komen te staan. Daarnaast vanwege mijn capaciteit om snel tot de kern te komen en de laagdrempelige relatie die ik aanga met mijn klanten.

Wat zijn je verdere ambities?

Met het opzetten van Golden Walkman wil ik bedrijven helpen de focus te verschuiven naar beleving binnen hun marketing om op die manier een beter resultaat te boeken.

Wat is jouw manier om te groeien als ondernemer en met jouw bedrijf?

Als je vanuit nieuwsgierigheid en interesse de wereld bekijkt komt je altijd mensen tegen, deze contacten vormen de basis van zowel persoonlijke als zakelijke groei.

Share.

About Author

Redactie Weesmeer

Comments are closed.