Facebooklinkedinrss

Floor van de Pavert van SuperBra genomineerd voor Rotterdamse Zakenvrouw Award

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oprichtster Floor van de Pavert van SuperBra is één van de 5 finalisten van de Rotterdamse Zakenvrouw Award in de categorie ‘Zakenvrouw Met Personeel’. De Rotterdamse onderneemster is genomineerd dankzij haar successen, onderscheidend vermogen en maatschappelijke betrokkenheid en het verstrekken van werkgelegenheid in de regio Rotterdam. Op 7 maart 2020 opent Van de Pavert de tweede vestiging van SuperBra in Utrecht.

Floor van de Pavert wil een BH-revolutie in Nederland op gang brengen met SuperBra. Veel vrouwen denken dat een BH nooit echt lekker kan zitten maar volgens Van de Pavert komt dat omdat zij zelden de optimale maat dragen. Dit gegeven motiveerde haar in 2016 tot de oprichting van SuperBra. Van de Pavert opent op 7 maart in Utrecht de tweede vestiging van SuperBra.

Lingerie in 96 maten
De missie van de lingerieketen is het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten door goed zittende lingerie en swimwear. Het advies van SuperBra bewijst zijn meerwaarde vooral tijdens de kosteloze en vrijblijvende brafittingen die de winkel aanbiedt. Daarnaast is SuperBra de eerste lingeriewinkel ter wereld die lingerie in donkere huidskleuren aanbiedt in 96 maten (tot en met EU-cup O). De aanpak van SuperBra leverde het eerste jaar een nominatie op voor de prijs voor het meest gastvrije bedrijf van Rotterdam.

Meer informatie over dit nieuws: https://mediacontent.nu/content/floor-van-de-pavert-van-superbra-genomineerd-voor-rotterdamse-zakenvrouw-award/?r=Perskamer 
Meer informatie over SuperBra: https://www.superbra.nl/ 

Share.

About Author

Jennifer Delano

Jennifer Delano is een bevlogen vooruitschopper en absoluut de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Motor achter het bureau. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Jennifer organiseert zichtbaarheid door (social)media-aandacht. Creëert nieuws en bedenkt pr- en guerrillamarketing-acties. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om in te zetten.

Comments are closed.