Facebooklinkedinrss

Floor van de Pavert opent tweede lingeriewinkel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lingeriewinkel SuperBra opent op zaterdag 7 maart 2020 een nieuwe winkel in Utrecht. De tweede vestiging van oprichtster en onderneemster Floor van de Pavert is een volgende stap in de BH-revolutie die SuperBra wil ontketenen in Nederland. Acht influencers worden zaterdag als eerste klanten welkom geheten en zullen een brafitting doen.

BH-revolutie in Nederland  

Met SuperBra wil Floor van de Pavert een BH-revolutie in Nederland op gang brengen. Veel vrouwen denken dat een BH nooit echt lekker kan zitten. Dat komt volgens Van de Pavert omdat zij zelden de optimale maat dragen. Zelf ervaarde zij dat zij met haar smalle omvang en grote cup (EU-bh-maat 60I) in Nederland eigenlijk nergens goed werd geholpen. Dit motiveerde haar in 2016 om SuperBra op te richten.

Missie

De missie van de lingerieketen is het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten door goed zittende lingerie en swimwear aan te bieden. Het advies van SuperBra bewijst zijn meerwaarde vooral tijdens de kosteloze en vrijblijvende brafittingen die de winkel aanbiedt. De maatrange van SuperBra is zeer ruim (vanaf omvang 60 en tot en met EU-cup O). En met 96 maten op voorraad kunnen zowel vrouwen met grotere als kleine borsten goed slagen in de winkel. De aanpak van SuperBra leverde het eerste jaar een nominatie op voor de prijs voor het meest gastvrije bedrijf van Rotterdam.

Influencers eerste klanten

Acht influencers zijn op 7 maart de allereerste groep klanten in de nieuwe vestiging in Utrecht en krijgen een brafitting. Van de Pavert vertelt: “Deze groep diverse vrouwen dragen allen body positivity een warm hart toe en daarom passen zij heel goed bij SuperBra.”

De groep van acht influencers (op alfabetische volgorde):

Zwangerschapsverlof 

De vestiging in Utrecht opent vier weken voordat Van de Pavert met zwangerschapverlof gaat. De hoogzwangere onderneemster heeft de organisatie van SuperBra zo ingericht dat het bedrijf tijdens haar afwezigheid op volle kracht door kan draaien. Van de Pavert’s ambitie is om vóór 2030 minimaal tien fysieke SuperBra-winkels te openen en de webshop door te ontwikkelen. Ook wil ze ervoor zorgen dat de online en offline winkelervaring naadloos in elkaar overlopen.

Dark Nudes lingerie  

Verder heeft SuperBra in 2018 de lingerielijn Dark Nudes op de markt gebracht. Het was Van de Pavert een doorn in het oog dat er bij de start van SuperBra in 2016 geen leveranciers te vinden waren die lingerie in donkere huidskleuren leveren in een grote maatrange. Twee jaar lobbyen later startte één van de leveranciers met de productie van lingerie in twee donkere huidskleuren. Hiermee is SuperBra de eerste lingeriewinkel ter wereld die lingerie in donkere huidskleuren aanbiedt in 96 maten (tot en met EU-cup O).

Fotocredits:

  • Foto’s Floor van de Pavert: fotograaf Naomi Modde
  • Foto Mayra Louise en Stephanie Afrifa: fotograaf Aline Bouma
  • Foto Mignon Nusteling: fotograaf Maartje Brockbernd
Share.

About Author

Jennifer Delano

Jennifer Delano is een bevlogen vooruitschopper en absoluut de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Motor achter het bureau. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Jennifer organiseert zichtbaarheid door (social)media-aandacht. Creëert nieuws en bedenkt pr- en guerrillamarketing-acties. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om in te zetten.

Comments are closed.