Facebooklinkedinrss

Van kant-en-klare maaltijden naar vers gekookte maaltijden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vorige maand organiseerden de Vrienden van Elisabeth een succesvol verlopen tweejaarlijks benefietdiner. Hierdoor is het weer mogelijk om de aankomende twee jaar diverse activiteiten en nieuwe projecten voor cliënten te realiseren. Tijdens de benefietavond werd er een door de chefs van Chefs4Care bereid viergangenmenu geserveerd. Chefs4Care is een opdrachtverstrekker voor freelancechefs die de gastvrijheid van de horeca in de zorg willen toepassen. Opdrachtgevers zijn zorgplekken waar grotendeels een omschakeling van kant-en-klare maaltijden naar verse maaltijden wordt gevraagd.

De stichting Vrienden van Elisabeth is opgericht op 24 februari 1975. St. Elisabeth bestaat uit de afdelingen Elsenburcht voor wonen en verzorging, en de afdeling Lauwegaard voor mensen die lichamelijk en/of geestelijk hulpbehoevend zijn en afhankelijk zijn van wonen, zorg en een smakelijk bereide maaltijd. Zorgcentrum St. Elisabeth voorziet in een aanbod van wonen, zorg en dienstverlening, op basis van vastgestelde AWBZ-normen. De middelen die beschikbaar zijn voor ontspanning en activiteiten die kwaliteit toevoegen aan het leven laten weinig ruimte voor extra’s.

De benefietavond was de vijfde editie van dit tweejaarlijks terugkerende diner met chefs die de klantgerichtheid van de horeca in de zorg willen toepassen. Er waren zo’n honderddertig genodigden aanwezig bij het benefietdiner in zorgcentrum St. Elisabeth, een van de zorglocaties van zorggroep Maas & Waal. De stichting Vrienden van Elisabeth biedt daarom financiële ondersteuning om de bewoners van St. Elisabeth regelmatig extra activiteiten aan te kunnen bieden op het gebied van ontspanning en recreatie. De freelancechefs van Chefs4Care zijn in 2011 gestart met de omschakeling van kant-en-klare maaltijden naar vers gekookte maaltijden. Meer informatie: www.chefs4care.nl.

De Vrienden van Elisabeth is een stichting met als doel om financiële ondersteuning te bieden om de bewoners van St. Elisabeth regelmatig extra activiteiten aan te kunnen bieden op het gebied van ontspanning en recreatie. Meer informatie: www.vriendenelisabeth.nl

Share.

About Author

Jennifer Delano

Jennifer Delano is een bevlogen vooruitschopper en absoluut de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Motor achter het bureau. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Jennifer organiseert zichtbaarheid door (social)media-aandacht. Creëert nieuws en bedenkt pr- en guerrillamarketing-acties. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om in te zetten.

Comments are closed.