Facebooklinkedinrss

Thuis in huis en op jouw werkplek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Geen overzicht over je werkzaamheden. Een werkplek vol met documenten. Uit balans door de organisatie van jouw werkzaamheden. Documenten nodig, maar je ziet op tegen het zoeken ervan omdat je ze niet zomaar kan pakken. Heel wat werknemers of ondernemers kunnen best wel gek worden van al die papieren. Thuis geen ruimte of geen plek voor je spullen? Een verlangen naar verandering? Samen werken we aan een comfortabel thuis, waar plek is voor ieder gezinslid. In dit artikel interviewen we Ella.

Wie ben je én waar kom jij vandaan?
Mijn naam is Ella Breij. Ik ben Professional Organizer en ik woon met mijn man en onze drie honden in Oudewater. Sinds januari 2016 werk ik in mijn bedrijf metElla. Ik ondersteun mensen in het maken van keuzes die hen belemmeren, omtrent planning, spullen en ruimte.

Hoe heet jouw bedrijf én wat doet jouw bedrijf?
Mijn bedrijf heet metElla en ik ben professional organizer, op z’n Hollands opruimcoach genoemd. Sinds januari 2016 sta ik ingeschreven bij de KvK. Ik help klanten keuzes maken over tijd, ruimte en spullen. Opdat zij zich weer thuis voelen in hun eigen huis of de werkplek weer prettig georganiseerd is.

Wat zijn je hobby’s/interesses?
Bridgen, onze 3 honden, gezin, familie en vrienden aandacht geven, reizen en mijn accordeon (alhoewel ik die erg verwaarloos momenteel.) Ik heb lang in de zorg gewerkt, de laatste jaren voor Philadelphia zorg. Ik ben aangesloten bij BNI de Gouwe, coöperatie Zorgrondom en het platform JouwLaatsteLevensfase.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?
Vanaf 1976 heb ik in gewerkt in de zorg. Nu zorg ik dat de klant zich thuis voelt door een verandering teweeg te brengen en praktisch te ondersteunen. Dat doe ik voor particulieren, ZZP’ers en werknemers in een bedrijf. Mijn klanten zijn van alle leeftijden. Ze willen een verandering in huis of op de werkplek.

Waarom kiezen mensen voor jou(w bedrijf)?
Ik hoor van klanten terug dat zij graag met mij werken, omdat ik goed kan luisteren. Dat ik het verlangen om uit de huidige situatie te komen, om kan zetten naar het realiseren van een verandering. Praktisch en realistisch. Zonder perfectie!

Meer dan een opgeruimde werkplek
Er ontstaat ruimte die vooraf niet te overzien is. Het levert je meer op dan een opgeruimd huis en/of werkplek. Organiseer je het goed, dan weet je waar je alles kunt vinden en waar en wanneer je het op moet bergen.

Meer willen weten over Ella?
Je vind hier haar website: https://www.metella.nl/contact/

Share.

About Author

Redactie Weesmeer

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.