Personal Matchmaker Alexia Robbemont helpt miljonairs aan duurzame relatie

0

Het is misschien verrassend, maar uit onderzoek blijkt dat miljonairs minder kans hebben op het vinden van een duurzame relatie. Daarom helpt de Nederlandse miljonair matchmaker Alexia Robbemont deze financieel onafhankelijke singles met hun zoektocht naar de droompartner.

De Haagse Alexia Robbemont herkent de uitdagingen van miljonairs in haar werk als matchmaker. Cliënten zijn voornamelijk succesvolle ondernemers, mensen met topfuncties en BN’ers. Zij vinden privacy en betrouwbaarheid vaak belangrijk en hebben geen tijd of absoluut geen zin (meer) om zelf te gaan daten. Aan aandacht op datingapps hebben ze vaak geen gebrek, maar het is lastig iemand van hetzelfde kaliber te vinden die op dezelfde manier in het leven staat. Dit lijkt dan ook op het zoeken naar een speld in een hooiberg. En juist in die hele smalle niche is Robbemont succesvol.

Persoonlijke aanpak is succesvol

Haar succes is gebaseerd op een eigen methodiek, uitgebreide kennismaking en persoonlijk contact. “De singles waarvoor ik bemiddel, hebben levenservaring, zijn realistisch en zelfredzaam. Ook ga ik eerst bij potentiële partners thuis persoonlijk in gesprek voordat ik ze voorstel,” zegt Robbemont.

Share.

About Author

Comments are closed.