Facebooklinkedinrss

IT-bedrijf Macnify kiest voor Haarlemmermeerse Genius Recruitment

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Macnify heeft na een uitgebreide selectieprocedure besloten de recruitment exclusief onder te brengen bij Genius Recruitment. De keuze voor Genius Recruitment past in de ambitieuze groeidoelstellingen van Macnify, stelt oprichter Sikko Lucas. “We hebben behoefte aan een betrouwbare en professionele partner die ons ontzorgt bij onze recruitment zodat wij de focus kunnen houden op de klant.”

Genius Recruitment heeft volgens Lucas al aangetoond dat het bureau de, doorgaans specialistische, IT-functies van Macnify succesvol kan invullen en daarin goed adviseert. “Niet alleen door het leveren van de juiste kandidaten, maar ook door onze organisatie goed te leren kennen en te weten wat wij nodig hebben om succesvol te kunnen opereren”, zegt Lucas. “Daarnaast zijn we ook erg blij met Karin als persoon en haar positieve en proactieve houding.”

Meer dan een match op papier

Directeur Karin Raadschelders van Genius Recruitment is blij met het nieuwe partnership. “Als regionale speler ligt onze focus op Haarlemmermeer en Groot-Amsterdam. Daarin kan ik Macnify heel goed ondersteunen in het matchen van de juiste kandidaten. Ik vind het belangrijk om de organisatie, mensen en cultuur van een bedrijf te leren te kennen. Recruitment gaat niet alleen om een match op papier, maar de persoon moet ook passen bij de organisatie en vice versa. Aangezien medewerkers van Macnify veel bij klanten over de vloer komen, zijn zij ook een visitekaartje en daar houd ik bij de werving ook rekening mee.”

Genius Recruitment adviseert Macnify behalve met de wervingsactiviteiten ook op het gebied van outsourcing van processen (RPO) en met detachering en interim inhuur op piekmomenten.

Onderschrift foto: directeur Karin Raadschelders van Genius Recruitment en oprichter Sikko Lucas van Macnify.

Share.

About Author

Redactie Weesmeer

Comments are closed.