Enrise bouwt voor Simpel.nl ‘Beste website van het jaar’

0

Enrise bouwt voor Simpel.nl ‘Beste website van het jaar’

De site van Simpel.nl is door een half miljoen consumenten verkozen tot ‘Website van het Jaar 2020’. De website is gebouwd door het Amersfoortse bedrijf Enrise en is de overall winnaar van de 20e editie van deze verkiezing.

De verkiezing van de Website van het Jaar is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Alle websites zijn beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Pim van der Linden, lid van het marketing- en salesteam van Enrise, is uiteraard enorm trots. “Ik begrijp wel dat mensen hier blij mee zijn. De kracht zit in het continu innoveren van de website in een traditionele markt.”

Enige zelfsturende internetbureau van Nederland

Enrise maakte vier jaar geleden de stap om het bedrijf te transformeren naar een zelfsturend collectief. Medewerkers van Enrise werken in teams zonder dat deze worden geleid door een centrale directie of managers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software voor het internet. Dit doen zij voor bedrijven als Dr. Oetker, Mobiliteitsfabriek, NCOI, DSW Zorgverzekeraar en de NS. De door Enrise gebouwde website van telecombedrijf Simpel is met een half miljoen stemmen de overall winnaar van de verkiezing ‘Website van het Jaar’.

+++

Over Enrise

Enrise is het enige zelfsturend internetbureau van Nederland, waarbij het bedrijf anderen wil inspireren meer uit te gaan van vertrouwen. De zelfsturende teams van Enrise zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software voor het internet en vinden oplossingen bij complexe vraagstukken voor apps, E-Commerce en andere technische webapplicaties. Het Amersfoortse bedrijf is de bouwer van de website van Simpel die de titel ‘Website van het Jaar 2020’ binnensleepte.

Meer informatieEnrise

Share.

About Author

Comments are closed.