Wat wil je écht?

WeesMeer boeken banner 01

Wat wil je écht?

Sandra Klijn

Waarom je blijft zitten in een energievretende baan en hoe je dit kunt doorbreken

Zit je vast in een baan die alleen maar energie vreet? Ben je uitgeput en blijven je talenten onbenut? Met dit boek verdubbel je je energie op je werk.

  • Concrete handvatten voor het vinden van werk dat past bij wie je wilt zijn.
  • Een doelgerichte aanpak, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
  • Kernwaardentest die richting geeft aan keuzes.

Dit boek komt als geroepen. Termen als bore-out, quiet quitting en post-pandemiestress domineren de krappe arbeidsmarkt. Het zal velen bekend voorkomen: aan het einde van een drukke werkdag heb je je potentie niet benut, en tegelijkertijd heb je weinig energie over om iets te ondernemen.

Wat nu als dit gevoel iets te vaak voorkomt? Wat als je in de spiegel kijkt en plotseling beseft wat je eigenlijk al langer wist: het is hoog tijd om van koers te veranderen. Welke stappen zet je? Eén ding is zeker: werk dat niet past bij je kernwaarden en je talenten vreet energie, en werk dat een verlengde is van wie je bent, levert juist méér energie op.

Wat wil je écht? reikt je handvatten aan om te achterhalen wat je nu echt wilt, en hoe dit samen met je competenties, persoonlijkheid en gedrag de kloppende puzzel vormt voor een energiek werkleven. Dit boek is voor iedereen die zich realiseert: het werk dat ik doe past niet meer bij me, ik wil dit veranderen, maar weet niet waar ik moet beginnen.

Wat wil je echt Cover

Wat wil je écht?

Prijs (boek)
Sandra Klijn
Boom
€ 20,00