Elegant beïnvloeden

WeesMeer boeken banner 01

Elegant beïnvloeden

Wanda Everts

Van conflict naar kans

Heb jij dat ook, dat je bij een bepaald soort mensen altijd vastloopt? Dat er spanningen ontstaan. Dat het gesprek niet goed gaat. En dat je oprecht niet weet wat je verkeerd doet, als je al iets verkeerd doet, natuurlijk. Volgens jou niet. Maar je blijft achteraf wel met een rotgevoel zitten, omdat je het echt liever anders had. Herken je dat?

Het boek beschrijft de psychologie van lastige communicatie en dus ook van het conflict. Bijvoorbeeld hoe het komt dat zó gemakkelijk misverstanden, ruzies en conflicten kunnen ontstaan. En wat een conflict in iemands brein teweeg brengt. Welk gedrag dat vervolgens oplevert. Hoe met elegante beïnvloeding – dus zonder gezichtsverlies voor jou en de ander – een lastige situatie ook weer omgebogen kan worden. Of beter nog: voorkomen kan worden. In het boek worden heel veel verschillende gesprekstechnieken weergegeven, variërend van heel veel ‘handige zinnetjes’ tot lichaamstaal en een effectieve tafelschikking. Zodat oprecht het goede gesprek kan worden gevoerd. Een ‘conflict’ is dan een kans om tot serieuze verbetering van de bestaande situatie te komen.

Ik geef ook veel concrete voorbeelden, allemaal ontleend aan mijn lange praktijkervaring. Zo wordt direct duidelijk hoe een bepaalde techniek in een echt gesprek kan worden ingezet.

Een echt praktijkboek dus, bedoeld voor professionals die vooral met mensen te maken hebben. Maar zeker ook heel goed thuis toe te passen, als ouder, met de familie, in je verenigingen en waar en wanneer het jou maar goed past.

Het boek telt 255 pagina’s, hardcover en full color, met veel illustraties bij de diverse technieken.
Het is bovendien een sieraad op elke leestafel!

Wanda EvertsLees hier ook het interview met Wanda Everts

elegant beinvloeden cover

Elegant beïnvloeden

Prijs (boek)
Wanda Everts
€ 29,95