Facebooklinkedinrss

Onderneemster Stephanie Osunwokeh-van Buitenen helpt ondernemers aan een succesvolle onderneming én een gelukkig leven.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Onderneemster Stephanie Osunwokeh-van Buitenen wil minimaal honderdduizend ondernemers aan een succesvolle onderneming én een gelukkig leven helpen. Een mooie ambitie. De redactie van WeesMeer stelde haar 10 vragen. Hieronder vind je haar inzichten.

Stephanie

Fotografie: Esther van Berk

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Stephanie Osunwokeh-van Buitenen, geboren en getogen in Delft, en nu woon ik samen met mijn man en twee dochters in Den Haag. Ik ben na het afronden van mijn middelbare school direct aan de slag gegaan als secretaresse en heb dat vijftien jaar met veel passie en plezier gedaan bij verschillende organisaties.

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Ik ben geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, de kracht van gedachten, denken in mogelijkheden en het oprekken van mogelijkheden. Ik heb altijd al veel dingen tegelijk gedaan en ik haal er enorm veel energie uit dat het me altijd weer lukt om dingen tot een succes te maken en ondertussen voldoende momenten te kunnen relaxen. Netflix is ook wel een hobby van me. Lekker series kijken of laatst bijvoorbeeld de lezing van Brené Brown.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Ik heb diverse radio interviews gedaan bij onder andere New Business Radio en Radio West. Daarnaast ben ik zeer actief op social media, waar ik ook steeds meer merk dat mensen me gaan herkennen omdat ik iedere week een video plaats en zeer regelmatig blogs schrijf en deel.

Hoe heet jouw bedrijf en wat doet jouw bedrijf?

Mijn bedrijf heet KIES Company. Ik help ondernemers de vrijheid te ervaren waarvoor ze ooit ondernemer zijn geworden door ze te laten ervaren dat een andere manier van plannen veel meer mogelijk maakt. Een succesvolle onderneming én een gelukkig leven, want zoals ik altijd zeg: you CAN have it all. You just have to define your all. Ik heb afgelopen maand (oktober 2019) een nieuwe online training gelanceerd en de eerste deelnemers zijn al volop bezig. Daarnaast bied ik offline workshops, 1:1 coaching en ben ik als spreker te boeken.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Mijn bedrijf in deze vorm bestaat sinds maart 2018. Daarvoor heette het KIES Secretaresses en deed ik vooral interim secretaresse werk. Mijn bedrijf is officieel ingeschreven in februari 2017.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Ik hou niet van hokjes en merkte dat ik mijn ambitie niet kwijt kon in loondienst. Vraag me niet waar al die ambitie vandaan komt, maar ik heb het. Ik wil continu groeien en als ondernemer kan ik de kant op gaan die ik wil. Ik ben in eerste instantie als interim-secretaresse aan de slag gegaan. Dat was een logische stap. Maar ik wilde meer. Ik wil iets betekenen voor andere mensen en hoewel dat als secretaresse ook kan, was het voor mij niet genoeg. Ik wil echt zorgen voor een structurele verandering waar mensen baat bij hebben. Omdat ik zelf kostwinner ben en zeer ambitieus als moeder én als ondernemer weet ik waar de uitdagingen liggen en weet ik ook uit persoonlijke ervaring dat echt alles mogelijk is met de juiste mindset en de juiste handvatten.

Wie zijn jouw klanten?

Mijn klanten zijn ondernemers die zakelijk ambities hebben, maar ook ambitieus zijn in het privéleven. Ze willen op beide vlakken alles geven en dat is niet altijd even makkelijk. Mijn klanten beseffen gelukkig dat hulp vragen geen zwakte is, maar juist heel sterk. Ze zijn er dus vroeg bij, waardoor ze nog heel wat jaren van hun gezin én hun werk kunnen genieten.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Mijn klanten kiezen niet zozeer voor mijn bedrijf, maar voor het werken met mij. Zie bijvoorbeeld deze referenties:

“Stephanie heeft een scherpe blik, een positieve kijk op het leven en denkt in mogelijkheden. Ze beschikt over de vaardigheden om je out of the box te laten denken.’’

“De workshop was een eyeopener dat het toch echt anders moet. Ik heb iedere week twee dagdelen geblokt voor administratieve zaken en geniet veel vaker van de zon.’’

Wat zijn je verdere ambities?

Ik wil minimaal honderdduizend ondernemers naar een succesvolle onderneming én een gelukkig leven helpen!

Wat is jouw manier om te groeien als ondernemer en met jouw bedrijf?

Wanneer ik zelf stop met groeien, stopt mijn onderneming met groeien. Ik ben tegenwoordig weer veel meer aan het lezen, heb zelf ook een coach die me verder helpt waar ik even vastloop en ga steeds een stapje buiten mijn comfort zone. Dat is af en toe best spannend, maar wat ik wel heb gemerkt, is dat bijvoorbeeld de blogs waar ik het meest zenuwachtig over ben omdat ik best een stellige mening heb, juist supergoed worden ontvangen.

Ik wil dat mijn bedrijf zodanig groeit dat KIES Company hét bedrijf is waar je naartoe wilt als ambitieuze ondernemer, zodat je al je dromen waar kunt maken. Het motto van mij/KIES Company is: ‘You CAN have it all. You just have to define your all.’ En dat draag ik nu nog alleen uit, maar als mijn bedrijf verder groeit, zal ik (heel selectief) andere coaches in gaan zetten en op gaan leiden om met mijn KIES-methode nog meer vaders te kunnen helpen. Ik let er daarbij heel goed op dat die coaches echt dezelfde visie hebben als ik.

Meer weten over Stephanie Osunwokeh-van Buitenen?

Ontdek het hier: https://kiescompany.nl/

 

Share.

About Author

Redactie Weesmeer

Comments are closed.