Spring!

WeesMeer boeken banner 01

Spring!

Reina Janssen

Naar werken in verbinding met jezelf

Je ervaart al een poos een bepaalde struggle. Je zou je gelukkig moeten voelen, maar waarom is dat niet zo? Het heeft in ieder geval iets te maken met je werk. Dat is wat je weet.

De organisatie waar je werkt is veranderd. Vele leidinggevenden en verandertrajecten zijn gekomen en gegaan. Je voelt je minder betrokken dan eerst. Je wilt de dingen anders doen, maar je ziet er onvoldoende mogelijkheden voor. Soms droom je erover iets te gaan doen wat er voor jou meer toe doet. Maar wat dat dan is, dat is nog de vraag …

Met Spring! ga jij zelf onderzoeken waar jouw struggle over gaat. Je gaat kantelen in je werk en Reina Janssen neemt je mee op het groeipad werken in verbinding met jezelf. Ze helpt je daarbij met praktische stappen, kant en klare invulformulieren, overzichtelijke schema’s en haar eigen verhaal. Bovendien bevat Spring! inspirerende krachtverhalen van vijftien anderen die voor jou sprongen. Voeg je niet langer naar wat de buitenwereld van je verwacht en … spring!

Reina Janssen (1965) is loopbaancoach. Al doende heeft ze ontdekt hoe zingeving in werk – je waarom – is verbonden met je persoonlijke verhaal: je levensthema en achtergrond.
www.janssencoaching.nl

“Een aanrader voor iedereen die niet happy is in zijn of haar werk, maar aarzelt om te springen.”

Mieke Verbaarschot (arbeids- en organisatiepsycholoog (NIP), opleider en coach Career Story Interview)

“Kantelen in je werk vraagt om een persoonlijke kanteling, die je leven niet makkelijker, maar wel spannender, leuker en mooier maakt. Doe het daarom. Nu. Laat los en spring!”

Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde, auteur en oprichter van Nederland Kantelt)

Auteur en spreekster Reina Janssen

Reina Janssen Spring cover

Spring!

Prijs (boek)
Reina Janssen
€ 18,50