Facebooklinkedinrss

Zoektocht naar duurzaamste bedrijf van Nederland van start

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wederom is de zoektocht gestart naar het Duurzaamste Bedrijf Van Nederland. Vorig jaar vond de verkiezing voor de eerste maal plaats en ontving commercieel directeur Aart van Veller van VanDeBron uit handen van bergbeklimmer Wilco van Rooijen de titel ‘Duurzaamste Bedrijf Van Nederland 2017’ en bijbehorende bokaal. Stichting Nederland CO2 Neutraal heeft als doel mensen en bedrijven te inspireren en plezier te laten beleven met het maken van duurzame keuzes. Op de website van de zoektocht kunnen bedrijven worden genomineerd en kan worden gestemd. De winnaar van de vakjury zal de titel en bijbehorende bokaal ontvangen uit handen van Ad van Wijk, deeltijdprofessor Future Energy Systems aan de TU Delft. De uitreiking vindt plaats op 7 juni 2018 in Driebergen. 

Van nominatie tot winnaar
VanDeBron won vorig jaar als eerste bedrijf de titel ‘Duurzaamste Bedrijf Van Nederland’. De jury roemde het bedrijf vanwege zijn impact op de samenleving door middel van duurzame energie. Op dit moment zijn de ‘stembussen’ geopend voor de opvolger. Het aantal nominaties stijgt dagelijks en is zeer divers. Tijdens het event op 7 juni 2018 worden er een publieksprijs en een vakprijs uitgereikt. De publieksprijs win je door in de top 5 te eindigen qua stemmen en tijdens het event in Driebergen de meeste stemmen binnen te halen door middel van een presentatie. De vakprijs wordt uitgereikt door een jury. De eerste nominaties zijn voor Connexxion, vanwege hun 150 volledig elektrische bussen, Noorderwind, een aanjager van duurzame innovaties, en INNAX, met als missie om daadwerkelijk bij te dragen aan de CO2-reductie in de gebouwde omgeving.

Stichting Nederland CO2 Neutraal: organisator van vier events om gedurende het jaar mensen te informeren én te inspireren om duurzame keuzes te maken. Dit jaar zoeken ze voor de tweede keer het duurzaamste bedrijf van Nederland. Op 7 juni 2018 wordt tijdens het event bekendgemaakt wie er met de titel en bokaal vandoor gaat. Meer informatie over Het Duurzaamste Bedrijf Van Nederland: http://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/.

Share.

About Author

Redactie Weesmeer

Comments are closed.