Excelleren in vrijheid

WeesMeer boeken banner 01

Excelleren in vrijheid

Een recept voor persoonlijke ontwikkeling

Peter Roemeling

Een bijdrage aan een mooiere wereld

Met dit boek hoop ik jou te inspireren met een visie op persoonlijke ontwikkeling. En je aan te sporen meer zelfkennis te verkrijgen en bewuster te worden van jezelf, zodat je jezelf (verder) ontwikkelt. Ik ben ervan overtuigd dat mensen die bewuster zijn van zichzelf ook bewuster worden van hun omgeving. Dat heeft een positieve weerslag op de omgeving die hierdoor dus mee verandert. Zo draag jij bij aan een mooiere wereld. Samen zetten we op deze manier kleine stapjes op weg naar meer vrijheid.

Excelleren in vrijheid | Een recept voor persoonlijke ontwikkeling is een nuttig en waardevol handboek voor iedereen die behoefte heeft aan handvatten, meer structuur en aansprekende voorbeelden om sturing te geven aan zijn of haar eigen leven. Duik in de levens van bekende mensen en maak kennis met zes waarden voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van de visies van bekende filosofen zoals Socrates, Hartman, Arendt en Bieri beschrijft het boek waarom deze waarden universeel zijn voor elk mens.

Vervolgens kun je onderzoeken in welke mate ze betekenis hebben voor jou. Met dat inzicht stel je je eigen recept voor jouw persoonlijke ontwikkeling samen. Wie hiermee aan de slag gaat, creëert voor zichzelf de ruimte om te ‘Excelleren in vrijheid’.

Lees hier ook het interview met auteur Peter Roemeling


Review op bol.com van een lezer:
“Dit boek heeft mij een heldere spiegel voorgehouden toen ik al tijden zoekende was naar wat ik eigenlijk wilde. Daar kwam ik niet uit. Door het lezen en vooral door het invullen van de scores bij elk hoofdstuk werd mij duidelijk dat ik volledig uit balans was. ….  Tijd voor een andere aanpak met een duidelijke richting … Heel fijn dat dit boek bij mij tot zo’n helder zelfinzicht en tot aanpak heeft geleid!”

Omslag ExcellerenV4

Excelleren in vrijheid

Prijs (boek)
€ 34,95