Facebooklinkedinrss

Bas Licher helpt je in 1 avond van je hooikoorts af

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op 10 mei 2018 worden in Woudenberg mensen in 1 avond van hun hooikoorts genezen. De locatie is een landelijke boerderij aan de Meent 13 in Woudenberg. NLP-master Bas Licher zal tijdens deze avond mensen blijvend van hun hooikoorts afhelpen. Er is ruimte voor enkele tientallen mensen. Het event is gratis te bezoeken, als je bent aangemeld. Trainer Bas Licher vertelt: “Allergieën zoals hooikoorts zijn vrij simpel blijvend op te lossen. Ik ga deze donderdag mensen in 1 avond van hun hooikoorts afhelpen.” Bas Licher heeft als missie mensen te helpen door bij te dragen aan een mentaal gezonder leven. Eerder hielp hij meer dan 500 mensen aan een gelukkiger leven door middel van NLP-trainingen en -opleidingen.

Mentaal gezonder dankzij NLP
NLP maakt al sinds de jaren 80 gebruik van technieken om effectieve gedragsverandering te bewerkstelligen. Sinds de late jaren 90 is de cognitieve wetenschap het erover eens dat het ophalen van een herinnering niet het reproduceren van een herinnering omvat, maar het reconstrueren van een herinnering. Vervelende herinneringen, maar ook gekoppelde allergieën, zoals hooikoorts, kunnen worden opgehaald en positief worden beïnvloed, zodat het schadelijke effect verdwijnt en men weer in alle vrede verder kan leven. NLP-master Bas Licher vult aan: “Het is geweldig om mensen te zien opbloeien doordat ze allergieën loslaten, of ze mentaal gezonder te zien worden doordat ze hun verleden laten voor wat het is.” Om deze resultaten te laten zien, organiseert hij op 10 mei 2018 een speciale avond om mensen van hun hooikoorts te genezen.

Bas Licher: NLP-trainer die op 10 mei 2018 een speciale avond organiseert om mensen van hun hooikoorts te genezen. Toegang is gratis, na aanmelden. Meer informatie: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-in-1-avond-blijvend-van-jouw-hooikoorts-af-44630541150?utm_term=eventurl_text

Share.

About Author

Redactie Weesmeer

Comments are closed.