Facebooklinkedinrss

Afvallen met smoothies is dé nieuwste manier van afslanken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

kleurijk_portrait_jasperAfslankcoach Jasper Alblas trekt de conclusie dat smoothies de nieuwe manier zijn om af te vallen. Met zijn missie om Nederland weer gezond te maken deed hij breed onderzoek naar de werking van het lichaam en hij blogt en spreekt over de conclusies hiervan. Eerder schreef hij diverse boeken om mensen te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding en bij het op een plezierige manier blijvend afslanken. Hij verkocht meer dan 40.000 boeken met recepten die mensen helpen sneller in shape te komen. In smoothies ziet hij de nieuwste manier om gezonde voeding binnen te krijgen. De eerste versie van ‘Het Smoothie Afslank Plan’ trok in minder dan een jaar tijd 10.000 mensen aan die het boek aanschaften én succesvol aan de slag gingen met afslanken met smoothies. Op de tachtigste verjaardag van de smoothie publiceert Jasper Alblas vandaag ‘Het Smoothie Afslank Plan’.

Nieuwe manier van afvallen
De smoothie bestaat al sinds halverwege de jaren 30. Het begon in de Verenigde Staten met het verkopen van gepureerde fruitdranken. Daarna werden er steeds meer ingrediënten toegevoegd aan de smoothie, zoals ijsmelk. De afgelopen jaren maakt de smoothie een opmars op het gebied van gezondheid. Zo publiceerde Victoria Boutenko een boek waarin ze vertelt – ondersteund door wetenschappelijk onderzoek – wat smoothies voor positieve impact kunnen hebben op iemands gezondheid. Gezonde maaltijden zijn de basis. Door smoothies toe te voegen kun je nog sneller afvallen.

Lekker en effectief
In vele wetenschappelijke studies is herhaaldelijk aangetoond dat het consumeren van veel groenten en (in iets mindere mate) fruit erg gezond is. Smoothies zijn de snelste en makkelijkste manier om veel groenten en fruit binnen te krijgen. Afslankexpert Jasper Alblas herkende deze ontwikkeling en vertelt hierover: “Een smoothie is natuurlijk zo gezond als de ingrediënten die je erin doet. Smoothies zijn ideaal om op een prettige manier het juiste aantal voedingsstoffen binnen te krijgen én je vetverbranding te stimuleren. Het is dus een prettige, lekkere en effectieve manier om je lichaamsvet te verbranden én het eraf te houden.”

Gezonde keuzes
Jasper Alblas trok zich het lot aan van mensen met overgewicht en chronische gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, eczeem en slapeloosheid. Om de oorzaak van zulke klachten te achterhalen startte hij zijn eigen onderzoek om erachter te komen hoe het menselijk lichaam werkt. Jasper vloog de wereld over om seminars bij te wonen, verdiepte zich in de juiste literatuur en bestudeerde hoe de verschillende moleculen door je lichaam opgenomen worden en hoe de chemische reacties in je lichaam plaatsvinden. Jasper Alblas: “Ik begon mensen om mij heen te helpen om door middel van gezonde keuzes hun gezondheidsklachten tegen te gaan en stuitte op diverse ontdekkingen.”

Nieuwe afslankexpert
Op basis van de opgedane kennis is hij gaan bloggen over gezondheid. Hij schreef diverse boeken over plezierig en gezond afslanken met blijvend resultaat. Duizenden mensen pasten de recepten en technieken met succes toe. De verkoop van meer dan 40.000 boeken over afslanken maakt hem tot de nieuwe afslankexpert van Nederland. Vanaf het moment dat mensen interesse voor smoothies begonnen te tonen is hij smoothies gaan gebruiken voor afslanktoepassing. Begin mei 2016 brengt hij ‘Het Smoothie Afslank Plan’ op de markt, waarmee je overtollig lichaamsvet snel en blijvend verbrandt.

‘Het Smoothie Afslank Plan’ – Het laatste boek van Jasper Alblas waarvan de eerste versie 10.000 keer over de toonbank ging. De schrijver schreef het boek omdat ”afvallen met smoothies snel, plezierig en makkelijk is.”
Kijk voor meer informatie op http://www.jasperalblas.nl/het-smoothie-afslank-plan/.

Jasper Alblas – Bestselling afslankcoach met de missie Nederland weer gezond te maken. Eerder bracht hij drie boeken op de markt om mensen te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding. Daarvan zijn er meer dan 40.000 verkocht. 

Bronnen:

http://greensmoothiesblog.com/who-is-victoria-boutenko/

https://milkshakeensmoothie.wordpress.com/geschiedenis/

http://www.smoothie.nl/pages/smoothie-geschiedenis

https://en.wikipedia.org/wiki/Smoothie

Share.

About Author

Redactie Weesmeer

Comments are closed.