Facebooklinkedinrss

Partner worden?

Vergroot je zichtbaarheid: Word WeesMeer partner

Je bent een expert in jouw vakgebied, maar weet je doelgroep dat ook? Met andere woorden, denken potentiële klanten aan jou op het moment dat ze een behoefte hebben die jij kunt vervullen? Als dat niet het geval is, dan is de kans groot dat ze met een concurrent in zee gaan.

WeesMeer biedt experts zoals jij een partnerschap aan om die kans te verkleinen, door jouw zichtbaarheid via ons platform te vergroten. Het uitgangspunt daarbij is kennisdeling. Daardoor word je niet alleen beter zichtbaar, maar versterk je ook je expertpositie in de ogen van jouw doelgroep, zodat ze sneller klant bij jou worden.

Zo gaan we jouw zichtbaarheid vergroten

Weesmeer heeft een groot bereik onder ondernemers. Om ervoor te zorgen dat jij dat bereik optimaal kunt benutten, gaan we het volgende voor je doen.

Bloggen

Het delen van kennis in de vorm van blogberichten is dé manier om je zichtbaarheid te vergroten en je expertpositie onder je doelgroep te versterken. Je laat immers zien dat je kennis van zaken hebt. Daarom publiceren wij jouw berichten op het blog van WeesMeer. Bij alle berichten die we op ons platform plaatsen vermelden we je auteursprofiel, inclusief foto. Zo gaat jouw doelgroep je steeds vaker zien én vooral herkennen.

Persberichten

Heb je interessant nieuws over een product, dienst of een andere nieuwswaardige ontwikkeling die jouw doelgroep niet mag missen? Dan is een persbericht op WeesMeer de ideale manier om nieuws naar de buitenwereld te communiceren. Je hoeft alleen het persbericht aan te leveren. Wij zorgen dat jouw bericht vervolgens op ons platform onder de aandacht van jouw doelgroep komt.

Social media

Naast het grote bereik van WeesMeer, vergroten we het bereik van jouw blog- en persberichten door ze via onze social media kanalen te delen. Datzelfde doen we voor workshops, trainingen en events die je organiseert.

Nieuwsbrieven

Op het moment dat je een blog- of persbericht op WeesMeer publiceert, wil je natuurlijk dat je doelgroep het bericht leest. Om die kans zo groot mogelijk te maken, versturen we regelmatig nieuwsbrieven waarin we onder andere nieuwe publicaties onder de aandacht brengen.

Promotie van workshops, trainingen en events

Organiseer je een workshop, training of een event? Wij helpen je met de promotie. Onder andere via onze social media kanalen en de eventagenda op onze website.

Partnerprofiel

Om je positie als expert te versterken, nemen we een uitgebreid interview met je af dat in je partnerprofiel op WeesMeer wordt verwerkt. Het interview levert naast zichtbaarheid ook vertrouwen op. Onze lezers krijgen namelijk een goed beeld van de persoon achter de expert.

Whitepapers en e-books

Naast blogberichten zijn whitepapers en e-books de perfecte manier om kennis te delen en je expertpositie te versterken. Daarom plaatsen wij ze graag voor je op ons platform.

Kruisbestuiving

Door de activiteiten die we voor al onze partners ondernemen om hun zichtbaarheid te vergroten en hun expertpositie te versterken, profiteer je van kruisbestuiving tussen de partners. We verduidelijken dit met een voorbeeld.

Stel dat een administratief expert een blogbericht publiceert over de meest voorkomende fouten in de boekhouding. Via social media komt het blogbericht vervolgens onder de aandacht bij een ondernemer die naar WeesMeer gaat en het artikel leest.

Na het lezen valt zijn oog op een ander artikel dat door een expert in verzekeringen is geschreven. Het gaat over tips waarmee je op je arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt besparen. De ondernemer besluit om dat artikel ook te lezen. Zo komt de verzekeringsexpert via een artikel van een administratief expert bij zijn doelgroep onder de aandacht.


Partnerpakketten WeesMeer

Afhankelijk van de mate waarin je jouw zichtbaarheid wilt vergroten, bieden we twee partnerpakketten voor WeesMeer aan.

PARTNER

PARTNER PLUS

2 Plaatsen whitepaper of e-book
(t.w.v. 225 euro / paper of e-book)
1 3 Persberichten plaatsen
(t.w.v. 100 euro / bericht)
2 4 Blog/evenement in de nieuwsbrief
Blog en/of evenement wordt gedeeld op social media WeesMeer
Events, workshops en trainingen in de agenda
Controle blogs door redacteur
10 14 Blogs publiceren
Uitgebreid interview op de website
Partnerprofiel met bedrijfslogo, bio, en bedrijfsinformatie
per jaar per jaar
Ja, ik wil partner worden Ja, ik wil partner plus worden

Spelregels

  • Elke auteur/ondernemer die op WeesMeer publiceert, schrijft op persoonlijke titel.
  • Promotie van je bedrijf in het artikel zelf is niet toegestaan.
  • In de bio die onder al jouw artikelen komt te staan, is ruimte voor een korte intro over jou en/of jouw bedrijf. Op jouw profielpagina is er ruimte om meer te vertellen.
  • De blogs die je publiceert op WeesMeer zijn uniek en worden niet op andere websites aangeboden. Vanaf WeesMeer.nl kun je jouw artikel delen op alle plekken die jij wenst. Daarnaast is het mogelijk op diverse plekken een intro te plaatsen, gevolgd door een ‘lees verder’ met link naar het blog op WeesMeer.
  • Wij hebben het recht om blogs, video’s en andere content te weigeren als het naar ons idee niet past binnen de kaders van WeesMeer.

Partnerpakket aanvragen en aanvullende informatie

Wil je een partnerpakket aanvragen? Bestel dan via de onderstaande knoppen het pakket van jouw keuze. Binnen drie werkdagen verwerken wij jouw aanvraag en ontvang je instructies voor het aanmaken van je partnerprofiel. Nadat je profiel online staat plannen we een afspraak in voor een interview om jouw partnerprofiel compleet te maken.

Vervolgens kun je jouw eerste blog of persbericht aanleveren, alsook eventuele data waarop je een workshop, training of event organiseert. Vragen kun je ons per e-mail stellen. Doorgaans reageren we binnen twee werkdagen op je bericht. Heb je interesse in een pakket, maar heb je eerst behoefte aan aanvullende informatie? Stel je vraag dan hier.

Partner

€83,00 per maand (996 euro per jaar)*

Partner Plus

€125,00 per maand (1.500 euro per jaar)*

Veelgestelde vragen over content marketing

Jazeker! Sterk nog, je bent niet de enige die schrijven lastig vindt. Veel ondernemers vragen zich af of ze het kunnen, maar ook waarover ze het überhaupt moeten hebben. Iedere partner ontvangt daarom na verwerking van zijn aanvraag van onze redactie een aantal praktische tips, waarmee het schrijven een stuk gemakkelijker wordt.

Wil je wel de zichtbaarheid, maar niet het schrijfwerk? Dan kun je het bloggen ook volledig aan de redactie van WeesMeer uitbesteden. Neem hiervoor contact met ons op.

Alle content op WeesMeer blijft staan zolang het platform online staat.

Jazeker, al stellen we hier wel kwaliteitseisen aan. Denk aan goed beeld en geluid. Wil je weten of de video’s die jij voor ogen hebt in onze ogen geschikt zijn om op WeesMeer te publiceren? Neem dan contact met ons op.